Amphibious Weblog

December 21, 2008

hahaha….tahniah untuk sesapa saje yang berkahwin atau bertunang

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 2:01 am

ni aku dah tukaq balik layout banana!!!!!! hm………..apa macam korang suma amphbibious ? tak der dengar cerita langsung kat blog nie…….masukkan kanlah sikit gambar2 korang dalam blog nieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-faizul ampbious-

Advertisements

December 19, 2008

uit..uit…jgn x caye..hehehe…kengkwn aku dh b’tunang tau 7.12.08 ritu..sory ar coz x gth awl2..nyway saje je aku nk wat gempaq ngn korang sume..hehehe..buat jejaka2 jgn la bersedey coz aku dh bertunang nie..heh poyo lak..windu kt korang sume..huhu..rindu nk men futsal lg..korang jgn riso nt kawen korang wajib dtg..berdose lau x dtg..hehe..korang sume dh xleh nk pgl aku dak tecik dh coz nt aku gth abe aku..kene la korang..kahkahkah..but aku tetap aku..aku tetap GOKU yg dlu..time aku kawen nt aku wat match futsal ek..kihkihkih..aku masih setia ngn awan terbang aku..peduli ape dh bertunang pun,GOku tetap GUku..kihkih..mmg enjoy ngn dak2 katak sume..ble lar kte sume nk jmpa lg kn…windu sesgt dh nie..huhuhu…wat kenkwn sume all da best in ur career & ur heart phase of life..HIDUP AMPHIBIUOS..hohohohoho..ingat hidup msti ceria cm kite dolu2 ceria jer kn kengkwn….hehehehehe

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 6:34 am

pc070052

November 12, 2008

penang semasa memberz..

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 7:32 am

penang memberz

halooooooooo……………..bebudak amphibious yang lain boh la sama gambar korang tu…

November 4, 2008

AKU DAN KONVO…..HAHAHAHa

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 7:58 am

inilah gambar aku konvo kat uum baru-baru nieeee……….

naper bebudak amphbious tak sudi add ape-aper kat blog nie…addd la cikit leh aku tengok gambar korang yang terkini ke gambar korang ngan balak2 ker!!! aku saja nak kongsi gambar aku masa konvo….

kepada semua selamat berpraktikum dan semoga berjaya n kepada yang nak berkahwin ke bertunang kongsi la gambar dalam blog nie yerh!!!!!

konvolah

 

konvo22

ps: pawi ok tak layout baru aku tukaq nie…..n kepada suma amphibious berikan kerjasama anda bagi menjayakan blog amphibious ini. sekian.

September 27, 2008

SELAMAT HARI RAYA!!!!!

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 3:38 am

SERI PAGI BERSERI-SERI,

SI MELUR CANTIK SEKALI,

DIUCAPKAN SALAM AIDILFITRI,

BUAT SEMUA SAHABAT SEJATI.

SANG ANGIN KUAT BERLARI-LARI,

SI MENTARI PUAS MENYINARI BUMI,

SEMESRA UCAPAN SALAM AIDILFITRI,

JANGAN DILUPA INSAN DISINI.

GAMBAR MASA G MAIN BOWLING TAPI AKU MAIN POOL JE NGAN ALBERT…TAKTAU MAIN LA KATAKAN

GAMBAR MASA CARI HADIAH UNTUK EXCHANGE GIFT AMPHIBIOUS..

PS-GAMBAR NI DITNGKAP OLEH SHIDA AKA GOKU CANTIK GAMBAR NIE AKU SUKA

September 17, 2008

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 8:09 am

Kenangan aku bersama nije…masa2 menang futsal no 1..siap peluk medal sambil tido…he…tengok2 pawi,aku menang…jgan jelous..AMIR YANG HEBAT….

group 1 ( amphibious)

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 4:59 am

hampeh tol…aku post gambar group,balik2 gambar aku yang xder…ha..ha…amir yang best…

September 11, 2008

erm

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 8:32 am

yup skang aku bosan2 aku jage la blog neh sat leh.haha.aku tuka2 background iceblended pisang jd katak pisang.haha.erm nnt ade la aku tambah2 lagi kat blog neh. neway, quite good gak blog ko pezul.hehe aku pun xpandai sgt bab2 blog neh sbb blog kene monitor setiap mase. ko pun mesti da jarang masuk blog ni kan. da abes tebengkalai.haha..kalu yg len2 nak merepek tu meh la tulih2 kat sini.haha..member casino royale 1.13

September 8, 2008

saje pepoyo tayang gambo tempat trening haku.lalalala

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 5:05 am

August 29, 2008

hehehe…

Filed under: THE MEMBERZ — Tags: , — awanmerah84 @ 1:52 am

“Love is like a little old woman and a little old man who are still friends even after they’ve know each other so well.”
MeaningOfLove1b

August 18, 2008

pic during trening green

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 10:28 am

erm aku ade kebnykn pic tu lam laptop aku,cume xde kesempatan nak burn je sebab it cost 2 dvd n 1 dvd laptop aku burn lam 20 minit.so bayangkan la aku nak burn 60 dvd.meletup burner aku.so aku nak wat slow2 la.so setiap gathering aku bg kat korang,skang yg btl2 nak saba, pesul, gal.yang len saba eh. erm aritu aku msg saba, dia ada cadang kan gath dengan care bukak pose.pose nak dekat da kan.so kalu wat ujung minggu mebi sme dpt bekumpul.ok tak??——pawi

August 10, 2008

zety,nieza,cda, gegal n’ momoy

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 5:09 pm

bowlink time!!!!!!!!!!!!!!!!! len x nk men jgn lupe ajk2 k …. miz to see amer wat his shoot ūüėõ …. n pawie wat bola pusing ye ….

kenangan terindah by g’gal …..

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 4:23 pm

ingat ms ne? ….. a day before we got our offer letter … walaupn x sume yg ada … tp to have sum still can make amphibious still alive … i olredy miz ‘ol of amphibious … segala ranjau duri kita dh lalui bersama … skrg ne kite perlu berjuang sendiri tuk ms depan sendiri … to u ol guys … expecially¬† those who close to me … forgive me physically n mentally … to my “yang2” i miz u n i hope this distance wont separate¬† us … to cik rozita … u’re my best ‘sis’ that i ever had … to our loving couple … amer n’ intan … i miz both of u .. thanx for ur advices … to nije n mek ya …¬† both of u re really cute couple … kawen jgn lupe jemput … tuk fath … see ya soon … tuk sabar .. jgn lupe gegal if ada ape2 even … tuk haisu, nea n albert … thanx coz selalu teman gegal g makn walaupn korang dh makan … tuk ceo … gegal bnyk wat salah so sowi … u bkn ceo paling hampeh yg gegal penah kenal … but u are the BEST ceo that i ever met … tuk cda,yani,wani,pae,niza n’ mimie … sowi sgt2 if gegal ada wat korang terasa or terlanjur bicara¬† … tuk faizul, walaupn kite x rapat tp u’re best men! … tuk yg len2 … sowi if gegal bkn coleauge yg bguz … x kire sejauh mana pn jarak kite or sejauh mana kite dipisahkan tp harap2 amphibious selalu dekat dihati … kalo ada reunion just dnt forget me … sejauh mana pn gegal i will try my best to come to any even conducted by amphibiouses …. luv ya … keep in touch …. 08/08/08 keep in mind …

The Amphibios – The Futsal Tournament

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 2:04 am

This is the pic were taken be4 the futsal tournament start. Actually the girl team have a better result from the boy team. The women futsal won 4th place and the man just at 5th place……………but it ok coz the man play is quiet good from the women play just “tolak – tolak bola“….hahahahahaaaaa……

August 9, 2008

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 1:04 pm

huhu … gegal dh jauh dr korang …. jgn lupe taw keep in touch …. huhu .. kite sayang awak sume … expecially my yang yang ….haha :p …. awak sume jgn lupe kite taw … kite akn rindu awak2 sumer …. amphibious owez in my heart … luv ya ….

August 4, 2008

my new blog

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 11:41 am

plz have alook and comment….\

http://awanmerah84.blogspot.com/

ringan2kan jari nak ke blog aku ek………….

sja nak play kemahiran main blog..psa ni nak blajag bot web plak….

apapun nak ucapkan tahniah la kat kumpulan kita coz berjya mendapatkan pulangan sebanyak rm 1000 pada jualan motication camp…CONGRATULATIOON….

blue team..

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 4:03 am

amboi jejaka2 encem n puteri yg jelita..ahakzz..

3 dara pinggitan

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 3:58 am

poyo tak?¬† poyo pun poyo la ..janji maintain…

jgn marah….hahaha..

August 1, 2008

last pic of my rmate farewell..

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 1:21 pm

after finished eating kfc, chese cake and many more…we are so happy and went back to other event…and that is…….secret lol…….

other pic…

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 1:19 pm

this we have collect the money and buy a present for our frenz -the memorial…..ikhlas tuuuuu

i just want to share our rmate farewell party,,,,,

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 1:15 pm

that person is mat yo….he got offer to have an internship at bangkok and will go there next week….

together at kedai pot b4 we go at sea food…the serve is quiet long..

the pic of stair guyz

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 1:08 pm

introducing…

haisu…faizul…nea…faizal and nije.

today the day we have a motivation camp day…

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 12:58 pm

so here i just want to say that hope everyone can enjoy the day with kids from¬†nur salam…..and hope our stall can make a lot of profit tomorrow…..come on cummunity give support to our stall with using all you coupon to buy ice blanded….heheheheheheeeeee………

and for those who says it hard with our blog…im so sorry…actually i just fisrt time user with this blog and my idea just to try weather i can make a blog or not……sorry again if this blog make u all feel hard to read or anything. but if u all got another blog or website which much better from this blog plz inform otherz becouse this blog is just a beginner blog of ambhibious,,,

from faizul the man who always play …..

July 30, 2008

Filed under: THE MEMBERZ — Tags: — awanmerah84 @ 1:47 pm
Robbana
Ya Tuhan kami
Bersihkanlah hati kami
Dari noda iri dan dengki
Dari cacat, angkuh dan sombong

Robbana
Ya Tuhan kami
Sembuhkanlah hati kami
Dari sifat tipu dan dusta
Dari cacat, ujub dan ridah

Mulut kami suka betul bergunjing sepanjang hari
Mulut kami senang betul menyakiti hati kawan sendiri

Robbana
Ya Tuhan kami
Bersihkanlah hati kami
Dari noda, ujub dan riya

Robbana
Ya Tuhan kami

uncle je

ape2la

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 1:28 pm

ape ni zul..ssh bangat nk komen..ngak mesra alam betulla

MY POEM

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 10:09 am

Hidup hanyalah sementara,

dipenuhi dengan air mata,

tangis dan tawa,

namun,

pertemuan kita bersama,

amat bermakna,

senyum dan tawa,

amatlah berharga,

sahabat yang ada 

bergurau mesra sentiasa,

namun,

masa yang ada,

hanyalah seketika,

menanti detik seketika cuma,

kitakan berpisah seminggu dua,

namun ingatan yang ada,

masih kekal dikepala,

terima kasih ucapan berharga,

kepada AMPHIBIOUS tempat kita berjumpa,

jangan dilupa hubungan kita,

sekian sahaja.

salam…..(faizul)

July 27, 2008

Day at Nur Salam two artist was born

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 3:27 am

the day at darul salam is really fasinating and astonishing too with kid behavior…they seem relexs with no shy-shy…actually hard to control but its funnnn……..the kid is so cute and very supportive…

and there we have found two more telented singer that is hidayah and imah….their voice is very..very …beautiful to listen and no piching lari, also the tone is good but something is lack there and that is their showmanship… ididnt see that…so i just give it 4 star….berlatih lagi yer

July 26, 2008

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 4:43 am

Today we will go to umah nur salam..nak itut tak  ?? hehe..

July 25, 2008

ThE “BeStFreN” EvEr….

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 12:47 pm
secocok @ secopottt....

secocok @ secopottt....

testing…testing…

Filed under: THE MEMBERZ — awanmerah84 @ 12:37 pm
a husband & 2 wives

a husband & 2 wives

Older Posts »

Create a free website or blog at WordPress.com.